Uniunea Salvati Romania solicita Partidului Social Democrat sa o demita pe Viorica Dancila, motivand ca prin scrisoarea trimisa de prim-ministru liderilor europeni, se demonstreaza inca o data ca este "o marioneta" condusa de liderul PSD, Liviu Dragnea.

"Cerem PSD sa o demita de urgenta pe Viorica Dancila, premierul este o rusine pentru Romania. Prin scrisoarea trimisa astazi liderilor europeni, premierul Dancila dovedeste inca o data ca este o marioneta condusa de Liviu Dragnea. Continutul scrisorii este revoltator si periculos", sustine USR, potrivit digi24.ro.

USR adauga ca este inadmisibil ca premierul sa se refugieze in retorica minciunii in fata presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si a prim-vicepresedintelui Frans Timmermans.

"Afirmatia premierului potrivit careia fost «o incercare de inlaturare pe cale violenta a guvernului» este inacceptabila in contextul sutelor de dovezi video si marturii ale victimelor protestului, si la fel de necredibila precum guvernul pe care il conduce. Demisia Vioricai Dancila trebuie sa fie un act de curaj din partea PSD", mai arata formatiunea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.