Ecaterina Andronescu, fost lider al PSD Bucuresti, insista ca Liviu Dragnea sa demisioneze pentru a salva partidul. Ea spune ca partidul a scazut enorm in sondaje si ca poate si redresat doar daca liderul PSD va face un pas in spate.

Asta (demisia lui Liviu Dragnea – n.r.) poate fi solutie de maturitate politica. Nu spun asta pentru ca il urasc sau pentru ca imi e nesuferit, ci pentru ca, in acest moment trebuie salvata guvernarea tarii si salvat partidul.

Am vazut un sondaj, daca rezultatele sunt adevarate, PSD a ajuns la 25%. E inacceptabil dupa un an si jumatate. De la 45% la 25% e mult prea mult. Ceva ne-a adus aici, ceva sau cineva.

Fara indoiala PSD a avut guverne mult mai performante. Si acum poate face cel putin trei guverne performante. Putem avea un premier mai bun”, a declarat Ecaterina Andronescu.

"Mi-am asumat ce am facut, mi se pare ca sa ai dreptul sa vorbesti e un lucru pe care il are orice cetatean. Se poate intampla si ca partidul sa ma excluda”, a conchis fostul lider al PSD Bucuresti, potrivit Digi24.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.