Fostul premier Dacian Ciolos sustine ca primeste tot mai multe semnale de la oamenii care au participat vineri la protestul din Piata Victoriei ca "au simptome curioase in urma gazarii la care au fost supusi".

"Primesc in ultimele zile tot mai multe semnale de la participanti la protestele de vineri ca au simptome curioase in urma gazarii la care au fost supusi in piata.

Dincolo de tot procesul de identificare a responsabilitatilor penale, prioritatea acum este comunicarea publica din partea unor autoritati CREDIBILE a compozitiei substantelor care au fost folosite in piata.

Cu regret constat ca reprezentantii Jandarmeriei isi pierd credibilitatea pe masura ce trec zilele fara nicio demisie sau demitere in urma a ceea ce s-a intamplat.

Am primit asigurari ca parchetul general va comunica in scurt timp datele relevante pentru ca pacientii si medicii sa stie despre ce este vorba.

La inceputul mandatului meu de premier, in 2015, am intalnit mai multi semeni direct sau indirect afectati de accidentul de la Colectiv. Inteleg perfect ingrijorarile si indoielile celor care au trait infernul de vineri seara.

Indraznesc sa cred ca in Palatul Victoria mai exista pe undeva un dram de umanitate si de minim bun simt pentru a lasa de-o parte calcule si confruntari politice si a reactiva macar pentru cateva clipe gandirea unui om de bun simt pentru a oferi toate informatiile de care cei afectati au nevoie", scrie Dacian Ciolos pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.