Presedintele Klaus Iohannis transmite condoleante familiilor victimelor tragicului eveniment care a avut loc in apropiere de Genova.

"Presedintele Klaus Iohannis este profund indurerat de tragicul eveniment care s-a produs marti in apropiere de Genova, in urma caruia s-au inregistrat zeci de victime, printre care doi cetateni romani.

Presedintele Klaus Iohannis este alaturi de familiile cetatenilor romani decedati in Genova, precum si de familiile indurerate ale tuturor celor care si-au pierdut viata si ureaza insanatosire grabnica celor raniti.

De asemenea, Presedintele Romaniei transmite condoleante Presedintelui Republicii Italiene, domnul Sergio Mattarella, si autoritatilor italiene. Presedintele Klaus Iohannis si intregul popor roman sunt solidari cu Italia si poporul italian in aceste momente grele", se arata intr-un comunicat transmis de Administratia Prezidentiala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.