Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a reactionat in urma afirmatiilor Ecaterinei Andronescu, care a solicitat retragerea liderului Liviu Dragnea si demisia guvernului, pentru „binele Romaniei” si „binele PSD-ului”

"E ridicol cum doamna Andronescu avertizeaza asupra unui asa-zis dezastru pentru tara si partid tocmai in ziua in care Eurostat a anuntat public ca Romania are cea mai mare crestere economica trimestriala (+1,4% crestere PIB trimestrul 2 vs trimestrul 1 2018) din Europa.

E de asemenea absurd ca solicita inlocuirea unui guvern care a adus o crestere de 14% a salariului mediu in prima jumatate a acestui an, a determinat infiintarea a aproape 90.000 de noi locuri de munca, a adus somajul la cea mai scazuta cota istorica si a determinat investitii straine directe cu 30% mai mari decat anul trecut – 2,19 vs 1,69 miliarde de euro.

Unde e dezastrul? In cresterea pensiilor? A puterii de cumparare? A dezvoltarii sustinute a productiei industriale? Ori in apararea drepturilor si libertatilor fundamentale, a asigurarii unei reale independente a Justitiei prin reformare profunda a legilor aplicabile?

Ce motive reale sunt pentru ca acest guvern performant sa fie inlocuit? Pentru ca asa vor sorosistii si exponentii sistemului ocult de putere, incapabili sa obtina legitimitatea si increderea romanilor prin vot democratic?", a scris Liviu Pop pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.