Organizatia judeteana a PSD Hunedoara apreciaza ca nu exista "niciun motiv" pentru schimbari la nivelul conducerii partidului, mentionand marti, intr-un comunicat de presa, ca sub conducerea presedintelui Liviu Dragnea, a fost obtinut cel mai bun scor electoral "din istoria recenta a partidului" si ca guvernul a inregistrat rezultate bune in plan economic si social.

"Avem un Guvern performant, tocmai pentru ca este sustinut de un partid care isi face treaba in baza unui program de guvernare foarte competitiv. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost ales direct de catre colegii nostri. Nu trebuie sa uitam faptul ca, tocmai sub aceasta conducere, a lui Liviu Dragnea, PSD a obtinut cele mai bune rezultate electorale din istoria recenta a partidului", a precizat presedintele PSD Hunedoara, deputatul Laurentiu Nistor, in comunicatul remis Agerpres.

In acest context, conducerea PSD Hunedoara a arpatat ca, in actuala guvernare, s-a inregistrat o crestere de 14% a salariului mediu, in prima jumatate a acestui an, au fost infiintate aproape 90.000 de noi locuri de munca, iar somajul a ajuns la cea mai scazuta cota.

Totodata, investitiile straine directe au fost cu 30% mai mari decat anul trecut, ajungand la 2,19 miliarde euro.

"PSD are de dus la bun sfarsit un program de guvernare care a promis mai multi romani in clasa de mijloc. Pentru ca acest lucru sa se intample, este nevoie de unitate si consecventa, acestea fiind in fapt garantia consolidarii unui partid, dar si garantia asigurarii unui climat stabil pentru Romania", se arata in comunicatul citat.

In ceea ce priveste opinia exprimata marti de senatorul social-democrat Ecaterina Andronescu, conducerea PSD Hunedoara apreciaza ca fostul ministru al Educatiei "a fost un om de partid, un om care a sustinut mereu unitatea si stabilitatea".

"Dar asa cum ne-am obisnuit, PSD este un partid mare, cu orgolii pe masura, iar astfel de evenimente, cum este si scrisoarea doamnei senator, sunt inevitabile la acest nivel. Consideram ca numai impreuna putem gasi cele mai bune solutii si ca in acest moment orice schimbare la nivelul partidului destabilizeaza guvernarea. O guvernare eficienta, care trebuie lasata sa isi duca la bun sfarsit proiectele"
, conchide comunicatul PSD Hunedoara.

Citeste si:
Danemarca, prima țară cu un partid condus de roboți
Danemarca, prima țară cu un...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.