Liviu Dragnea transmite romanilor gandurile sale calde si ureaza la multi ani marinarilor si navigatorilor romani in ziua in care praznuim “Adormirea Maicii Domnului” si serbam Ziua Marinei Romane.

"Transmit tuturor romanilor gandurile mele calde, in aceasta zi de mare sarbatoare, in care praznuim “Adormirea Maicii Domnului” si serbam Ziua Marinei Romane.

Ii onoram si ii cinstim astazi pe marinarii care servesc tara pe navele aflate sub pavilion romanesc, precum si pe toti cei care activeaza in porturile noastre. Prin devotament si profesionalism fac, zi de zi, cinste Romaniei. Indemanarea si curajul de care dau dovada le aduc respectul si pretuirea noastra!

Responsabilitatea si loialitatea demonstrate de cei care si-au dedicat viata acestei profesii in cadrul misiunilor internationale si exercitiilor desfasurate impreuna cu partenerii nostri din cadrul Aliantei Nord Atlantice, arata ca Romania este un aliat de nadejde care contribuie substantial la asigurarea securitatii colective.

Sfanta Fecioara Maria sa va insoteasca si sa va ocroteasca mereu!

La multi ani marinarilor si navigatorilor romani!", a scris Dragnea pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.