Senatorul PSD, Serban Nicolae, catalogheaza declaratiile presedintelui Klaus Iohannis drept "iresponsabile", sustinand ca Jandarmeria nu a exagerat si nu a gresit.
"Actiunea Jandarmeriei in niciun caz nu este de blamat. Ar fi fost mai bine sa nu apara violentele si sa faca inutila orice interventie din partea autoritatilor. Nu cred ca Jandarmeria a exagerat, nu cred ca a gresit. In schimb, ceea ce mi se pare absolut inadmisibil si este chiar de domeniul penalului ca, dupa ce apar imagini publice cu jandarmii batuti, cu o femeie aproape linsata, imbracata in uniforma statului, in uniforma autoritatii publice, presedintele Romaniei sa condamne public Jandarmeria. Mi s-a parut o declaratie absolut iresponsabila, de un cinism, de o ticalosie, pentru ca era o forma de instigare.

Protestul era unul nejustificat, dar respect dreptul de a protesta. Ma bat pentru chestia asta, chiar daca e unul care ma injura sau protesteaza impotriva mea. Protestul de ieri era absolut inutil. Nu vad ce ar avea de reprosat cativa romani, ca sunt cativa raportat la cati romani sunt in strainatate, Guvernului actual, ca nu le afecteaza viata lor in niciun fel",
a spus Serban Nicolae, citat de dcnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.