"Organizatia PSD Teleorman condamna fara echivoc toate iesirile deplasate din spatiul public care suscita la violenta, atat ale presedintelui Klaus Iohannis, care a renuntat in aceste momente la rolul de mediator, cat si ale tuturor celor care indeamna sau justifica actele de violenta indreptate impotriva Guvernului Romaniei", arata Adrian Gadea, presedintele PSD Teleorman.

"Organizatia PSD Teleorman este in total dezacord cu ultimele declaratii ale presedintelui Klaus Iohannis privind evenimentele regretabile si escaladarea violentelor din seara zilei de 10 august 2018, din Piata Victoriei.

Respectam dreptul de a protesta al cetatenilor romani, drepturile si libertatile fundamentale ale omului, dar consideram ca suntem datori cu totii sa aparam statul de drept, ordinea constitutionala si organismele de conducere democratice alese prin vot de majoritatea cetatenilor romani.

Organizatia Partidului Social Democrat Teleorman condamna fara echivoc toate iesirile deplasate din spatiul public care suscita la violenta, atat ale presedintelui Klaus Iohannis, care a renuntat in aceste momente la rolul de mediator, cat si ale tuturor celor care indeamna sau justifica actele de violenta indreptate impotriva Guvernului Romaniei.

Facem apel la calm si responsabilitate si indemnam cetatenii sa respinga ferm incitarile la violenta din spatiul public si manipularile odioase de pe site-urile de socializare.

Consideram ca demersul de a se ralia celor care denigreaza si ataca, cu toate fortele si din toate partile, Partidul Social Democrat, cel care a castigat alegerile parlamentare in mod democratic, in momentul in care prin programul sau de guvernare in Romania creste nivelul de trai, cresc salariile si pensiile romanilor, spune totul despre caracterul presedintelui Klaus Iohannis si al sustinatorilor acestuia si, totodata, tradeaza in mod evident votul romanilor.

Sa nu uitati, domnule presedinte Iohannis, ca PSD-ul a fost intotdeauna cel mai puternic partid politic din Romania si este in continuare, datorita liderilor sai puternici, datorita unei echipe bine inchegate si a unei conduceri bine organizate si coordonate de presedintele PSD Liviu Dragnea, un lider autentic.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Suntem ferm convinsi ca dorinta unora de a dezbina si zgudui din temelii PSD-ul se va dovedi a fi, in final, un esec total.
PSD Teleorman reitereaza sprijinul total fata de Guvernul Romaniei si nu se va abate nicio secunda de la obiectivele si promisiunile pe care si le-a asumat in campania electorala", a scris Adrian Gadea pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.