Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a reactionat, prin intermediul unor postari pe Facebook in urma evenimentelor petrecute vineri seara in Piata Victoriei.

"Klaus Iohannis, iti place? Sunt cei care te-au votat in 2014 si, poate, te vor vota si in 2019?

Nu ma intelege gresit. Nu e vorba de jandarmi, ci de cei care ii bat pe jandarmi.

PS poate ne dai tu explicatii la ceea ce fac protestatarii cu jandarmii.

PSS Esti multumit, Klaus?", se arata in prima postare.

"Esti multumit Klaus Iohannis? Asta este ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT?

'Avem o colega care a fost batuta cu bestialitate. La acest moment, are o suspiciune serioasa de ruptura de coloana cervicala, cu riscul de a ramane paralizata. Aproape ca sunt bulversat de ce am vazut. Mi-a fost greu sa privesc imaginile acelea. Nu incerc sa emotionez pe nimeni, dar va transmit un sentiment absolut uman si firesc', a zis Marius Militaru la B1 TV.

'Oamenii de la un fast-food din apropierea Pietei Victoriei au avut un apel pe 112 si au cerut interventia pentru ca se devastau vitrinele. Intr-o prima interventie, au fost colegii nostri de la Politie, dar au fost atacati de niste huligani. Apoi a fost trimis un dispozitiv de jandarmi in care se afla si colega noastra, sergent major, de 20 de ani. Se ataca din foarte multe locuri. A fost scoasa in viata de acolo datorita colegilor nostri', a mai spus Marius Militaru.

Jandarmii au intervenit, vineri seara, pentru evacuarea Pietei Victoriei, dupa ce membri ai fortelor de ordine au fost agresati de mai multe persoane", se arata in alta postare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.