Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan este de parere ca liderul PSD, Liviu Dragnea, a trimis-o pe Lia Olguta Vasilescu sa prezinte noua lege a pensiilor inainte de mitingul anuntat de romanii din strainatate, la fel cum a facut Nicolae Ceausescu in anul 1989, cand "a crezut ca marind pensiile va putea potoli setea de dreptate si libertate a romanilor".

"Liviu Dragnea a trimis-o pe doamna Olguta Vasilescu sa anunte Legea pensiilor acum, inaintea mitingului. Am mai vazut asta in 1989, cand Ceausescu a crezut ca marind pensiile va putea potoli setea de dreptate si libertate a romanilor".

La fel ca in 89, mitingul nu va fi influentat de astfel de mesaje, pentru ca el reprezinta manifestarea revoltei fata de Guvern a celor care au investit in Romania tot: tineretea, speranta, munca, ideile, banii... Si au fost inselati.

Acest miting e rabufnirea celor care doresc sa munceasca, a celor care vor legi corecte, a celor care vor respect din partea institutiilor statului si a reprezentantilor lui. Nu au primit asta si au plecat. Vor pleca si altii daca guvernantii nu vor intelege ca oamenii vor o tara, nu o pomana. Vor lideri, nu infractori. Vor respect, nu bataie de joc. Vor un viitor senin intr-o Romanie curata pentru copiii lor.

"Mitingul diasporei si al oamenilor care vor o clasa politica eficienta si fara coruptie ma face sa fiu optimista. Sper ca mesajul si forta strigatului lor sa fie atat de puternice, de usturatoare, incat sa vedem a doua zi demisia celui mai penibil prim-ministru din istoria Romaniei. Demisia celor mai slugarnici si incompetenti ministri pe care i-a avut Romania pana acum", a scris Raluca Turcan intr-o postare pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.