Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca seful statului nu poate da nimanui nici lectii de morala, nici lectii de anticoruptie, social-democratul facand referire la banii pe care Klaus Iohannis i-ar fi castigat ilegal din inchirierea unei case la Sibiu.
"Klaus Iohannis nu poate da nimanui nici lectii de morala, nici lectii de anticoruptie. Nimanui nu poate. Ca sa discutam foarte clar. Statul roman asteapta de cativa ani de zile sa primeasca cateva sute de mii de lei sau de euro, mi se pare, de la familia Iohannis, iar el trebuie sa raspunda pe partea penala, dupa ce a raspuns pe partea civila. De fapt, pe partea civila n-a raspuns, pentru ca n-a dat banii", a declarat presedintele Camerei Deputatilor, citat de ziuaconstanta.ro.

Dragnea precizeaza ca in aceasta chestiune presedintele poate fi anchetat: "Constitutia spune ca nu poate fi trimis in judecata, nu ca nu poate fi anchetat".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.