Liviu Dragnea a declarat, duminica, la Antena 3, ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, "s-a facut de ras" cand a comentat cazul placutelor de inmatriculare personalizate, cu un mesaj anti-PSD, care i-au fost confiscate unui roman.

"S-a facut de ras. Daca asta este nivelul la care el a dus functia prezidentiala, este foarte grav. Pentru tara este foarte grav", a afirmat el.

Dragnea a spus ca social-democratii nu vor ramane "datori" la atacuri.

"Asa cum cunosc eu partidul, nu vom ramane datori. Aia a fost o gluma, cu placutele de inmatriculare. Eu am spus ceva la mitingul ala - sa aiba grija ce vor face de aici inainte, pentru ca vor primi de la noi cel putin atat inapoi, indiferent ce fac", a punctat el.

Intrebat daca PSD se afla "pe picior de razboi" cu cei care ataca partidul, Liviu Dragnea a raspuns "Da".

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Consiliul National al PNL, ca cei aflati la putere au inceput "actiuni de neimaginat" si a criticat faptul ca "persoane care isi expun opinia anti-PSD sunt luate in plina zi de Politie".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.