Presedintele PNL, Ludovic Orban, a confirmat ca a avut o intrevedere cu seful statului, la care a luat partte si Vasile Blaga.
"A fost o intalnire normala. (...) A fost o discutie necesara de stabilire a coordonatelor colaborarii (n.r. seful statului - PNL). De asemenea am abordat tematici importante pentru Romania. Sa nu uitam ca urmeaza presedintia Consiliului UE si presedintele mai salveaza imaginea Romaniei in lume. Este singurul actor institutional care mai are credibilitate la nivelul cancelariilor europene, la nivelul partenerilor nostri externi. (...) Au participat mai multi colegi ai mei", a spus liberalul la Realitatea TV, potrivit digi24.ro.

De asemenea, e mentionat ca printre cei prezenti la intalnire s-a numarat si Vasile Blaga, care dupa achitarea sa in instanta "e normal sa reintre in activitatea partidului".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.