Fostul premier Dacian Ciolos face apel pentru strangerea de semnaturi pentru initiativa civica "Fara Penali in Functii Publice", precizand ca "cinstea celor platiti din banul public nu este negociabila".

"In momentul in care vom ceda ideii ca politicienii pot fi deasupra legii, ca politicienii in functii publice sunt corupti si ca noi trebuie sa acceptam asta, ca furtul din banul public este o greseala minora si ca este normal sau tolerabil ca cei de la putere sa faca abuzuri, Romania va muri sufocata de lasitate si nedreptate.

Cinstea, profesionalismul, decenta, dar si curajul de a vedea puse in practica valorile in care credem trebuie sa fie o parte esentiala a coloanei vertebrale a tarii.

Mai sunt 17 zile in care se pot strange semnaturi pentru initiativa civica Fara Penali in Functii Publice. Sunt 14 judete in care este nevoie sa ajutam la strangerea de semnaturi in urmatoarele trei saptamani. Avem nevoie de dumneavoastra in Suceava, Neamt, Bacau, Vaslui, Tulcea, Galati, Prahova, Ilfov, Arges, Dolj, Hunedoara, Alba, Mures si Maramures.

Cinstea celor platiti din banul public nu este negociabila.

Haideti sa aratam ca ne pasa si ca fiecare dintre noi contam daca suntem #Impreuna", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.