Liderul USR, Dan Barna, cere "urgent demisia" lui Mihai Fifor, dupa ce ministrul Apararii ar fi afirmat ca la baza de la Deveselu se afla rachete balistice.

Dan Barna sustine ca declaratia pe care a facut-o marti seara ministrul Apararii este iresponsabila si, de asemenea, confirma toata retorica razboinica a Rusiei impotriva Romaniei si a NATO.

"Guvernarea inconstientilor si ignorantilor!

Mihai Fifor, ministrul Apararii afirma, gresit, ca avem rachete balistice, adica ofensive, nu interceptoare, adica defensive, la Deveselu. O declaratie suficienta cat sa confirme, cu iresponsabilitate, toata retorica razboinica a Rusiei impotriva Romaniei si a NATO. Mihai Fifor trebuie sa demisioneze urgent! Ii cer demisia!

Si declaratia asta naucitoare vine la doar o saptamana dupa ce protectorul oilor ministrul Agriculturii Petre Daea, compara sacrificarea sanitara a porcilor bolnavi de pesta cu Holocaustul, cel mai mare genocid din istorie.

In ciuda protestelor oficiale ale Israelului, organizatiilor pentru combaterea antisemitismului si ale societatii civile. Petre Daea este inca in functie, ceea ce nu s-ar putea intampla intr-o tara normala cu un guvern responsabil.

La fel si sefa guvernului ignorantilor Viorica Dancila dupa esecul rasunator al turneului balcanic, presarat de gafe diplomatice inacceptabile.

Unde ne duce acest Guvern? Direct in razboi?", a scris el, pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.