Dupa gafa comisa de catre premier in Muntenegru, presedintele PNL, Ludovic Orban, ii cere presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sa o "tina acasa" pe Viorica Dancila.
"Ii solicit lui Dragnea sa o tina acasa pe Dancila, pentru ca, daca o mai lasa sa umble libera prin lume, va ajunge un pericol public la adresa relatiilor internationale ale Romaniei. Ca mai face cate o gafa in fata Parlamentului sau intr-o anumita emisiune televizata ii mai putem trece cu vederea incapacitatea ei de a citi textele care ii sunt puse la dispozitie sau necunoasterea limbii romane.

Daca este lasata, insa, sa umble libera prin lume risca sa dinamiteze foarte multe relatii internationale ale Romaniei", a declarat liberalul, citat de antena3.ro.

"Gafa monumentala"

"Gafa monumentala comisa in vizita in Muntenegru nu poate fi tratata la capitolul rasete si trecem mai departe. E inadmisibil atunci cand te deplasezi intr-o tara straina sa nu cunosti ca si prim-ministru numele capitalei tarii in care te deplasezi si mai mult decat atat sa confuzi capitala tarii in care esti in vizita oficiala cu capitala unei alte tari, iar in cazul Pristina si Kosovo este vorba de o tara pe care Romania nu a recunoscut-o, lucru care agraveaza si mai mult gafa monumentala comisa de premierul Dancila. Cel mai bine si pentru Dancila si pentru Romania ar fi ca Dancila sa plece de la Palatul Victoria, dar ma indoiesc ca Dragnea se poate dispensa in acest moment de aceasta sluga care executa prosteste toate comenzile ticaloase", a adaugat liderul PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.