Presedintele USR, Dan Barna, solicita demisiile atat premierului Viorica Dancila, cat si ministrului Agriculturii Petre Daea pentru greselile comise, respectiv gafa Pristina-Podgorita si comparatia incinerarii porcilor "ca la Auschwitz".

"Prostia nu e o scuza! Demisia! A devenit o umilinta nationala faptul ca suntem condusi de acest Guvern!

Lipsa de intelegere a propriilor cuvinte devine o boala grava, care pune in pericol imaginea Romaniei si a fiecarui roman. Comparatia facuta de Petre Daea intre arderea porcilor bolnavi de pesta africana si Holocaust, o tragedie soldata cu milioane de victime, este socanta si inacceptabila.

Prostia nu e o scuza cand esti prim-ministru sau ministru in Guvernul Romaniei. In alte tari civilizate, dupa ziua de ieri, prim-ministrul pleca acasa de mana cu ministrul Agriculturii.

Nu mai supurtam aceasta umilinta de a fi condusi de oameni care nu-si inteleg propriile cuvinte, incompetenti care duc tara spre dezastru si rusine.

USR cere demisia lui Petre Daea si din nou, a Vioricai Dancila. O vom cere pana vor iesi pe usa din dos a istoriei ca Guvernul care a dezonorat tara!", scrie Dan Barna pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.