Uniunea Salvati Romania cere demisia ministrului Petre Daea in urma declaratiilor iresponsabile de asociere a incinerarii porcilor de la Tulcea cu Holocaustul.
"Comparatia ministrului care face trimitere la Holocaust si victimele acestuia nu poate fi trecuta cu vederea. Cerem guvernului sa-l demita imediat pe ministrul Daea. Este incredibil cum un reprezentant al guvernului poate fi atat de iresponsabil si sa faca asemenea declaratii. Comparatia arderii porcilor cu o tragedie soldata cu milioane de victime este inacceptabila. Incapacitatea de a pricepe ce spun a ministrilor acestui Guvern de incompetenti in frunte cu Viorica Dancila nu este o scuza", transmite Dan Barna, presedintele USR, intr-un comunicat.

Redam integral declaratia iresponsabila a ministrului Petre Daea: "Virusul ar fi si in alt complex (din Tulcea n.r.) care inseamna 17.000 de capete. Nu exista antidot, nu exista vaccin, nu exista medicamente, singura metoda este sacrificarea. Porcii se incinereaza, este o munca extraordinara. Acolo este ca la Auschwitz."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.