Fostul premier Dacian Ciolos a declarat intr-un interviu pentru Ziare.com ca nu inlatura optiunea unei candidaturi la presedintia Romaniei, dar nu a luat o decizie in acest sens.
Intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale, fostul premier a spus ca nu a luat o decizie, dar principalul obiectiv e ”ca, la sfarsitul lui 2019, Romania sa aiba un presedinte democrat, care sa apere valorile si institutiile democratice”.

Nu inlatur deloc. Am lansat o oferta politica, un partid politic si obiectivul e sa folosim toate campaniile electorale, si alegerile, pentru a ne promova acest program politic si pentru a le arata romanilor ca exista o alternativa. Noi asa am interpretat participarea slaba la vot la sfarsitul lui 2016, ca oferta politica era insuficienta”, a declarat Ciolos, intrebat daca ia in considerare sau exclude optiunea unei candidaturi la alegerile prezidentiale.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.