Presedintele PMP Eugen Tomac, a scris intr-o postare pe Facebook, ca nimeni nu poate sa creada ca liderul PSD are de gand sa tina cont de vointa poporului, exprimata prin referendum, atata timp cat acesta a ignorat ani buni rezultatul referendumului organizat la initiativa presedintelui Basescu in 2009.


"Prin referendumul pentru modificarea Constitutiei, in sensul redefinirii familiei, Liviu Dragnea pune la cale o cacealma. Nimeni nu poate sa creada ca liderul PSD are de gand sa tina cont de vointa poporului, exprimata prin referendum, atata timp cat acesta a ignorat ani buni rezultatul referendumului organizat la initiativa presedintelui Basescu in 2009", a scris Tomac, pe Facebook.

Liviu Dragnea a declarat, marti, ca referendumul pentru familia traditionala ar putea avea loc pe 30 septembrie, in conditiile in care PSD a avansat de mai multe ori termene pentru acest referendum care vizeaza redefinirea casatoriei ca uniune intre femeie si barbat in loc de soti cum este in prezent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.