Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat de catre jurnalisti despre campania anti-PSD materializata prin anumite placute de inmatriculare sau prin mesaje scrise cu tractorul pe camp.

"O vad mizerabila. Adica, este o campanie mizerabila si arata la ce nivel, cat de adanc s-au dus in mocirla adversarii nostrii politici. Asta este tot ce va pot spune. Asta inteleg ei din politica. Ei nu pot propune si nu au propus niciodata ceva coerent, ceva sanatos pentru romani, asa cum noi nu numai ca am propus si facem si rezultatele se vad, si au ajuns la aceasta situatie. Sigur ca sunt multi colegi de-ai nostri carora le freamata mainile sa vina si ei cu contra-replici, pentru ca, fiind un partid mare, este foarte multa inventivitate. Eu zic ca, totusi, e mai bine sa ne uitam la acest spectacol", a raspuns Liviu Dragnea.

In momentul in care jurnalistii ii atrag atentia, spunandu-i ca nu este vorba despre adversari politici, ci despre oameni simpli, liderul PSD a raspuns: "Par, par (simpli oameni - n.r.)".

Sunt influentati politic?, au insistat jurnalistii. "Da. Eu am raspuns. Acuma, indiferent ce as spune, ramaneti cu parerea dumneavoastra", a mai aratat Dragnea, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.