Presedintele PSD, Liviu Dragnea, considera ca nu exista niciun motiv pentru care ar trebui reluate dezabaterile cu privire la legile justitiei, asa cum a cerut presedintele Klaus Iohannis.

"Tinem cont de parerea presedintelui Iohannis, dar nu avem ce sa modificam. Legea a fost votata, a fost dezbatuta transparent, a fost atacata la Curtea Constitutionala, a fost analizata de curte, a fost intoarsa, a trecut prin toate procedurile. Eu, personal, nu vad de ce ar trebui sa reluam o dezbarere sau un sir de modificari pe aceasta lege. A fost promulgata si, ca orice lege, ar trebui sa inceapa sa fie pusa in aplicare", a spus Dragnea.

Presedintele PSD a vorbit despre legea organizarii judiciare, ce a fost promulgata de Klaus Iohannis in urma cu o saptamana. Acesta spunea la momentul respectiv ca nu a mai avut cai de atac si a fost obligat sa promulge aceasta lege, insa le-a cerut parlamentarilor sa o "corecteze" in urmatoarea sesiune parlamentara, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.