Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, sustine ca bilantul Guvernului Dragnea-Dancila se limitează la cifre, statistici si cateva grafice colorate, insa realitatea este una mult mai stearsa. De asemenea, aceasta afirma ca in acest bilant nu se spune nimic legat de faptul ca PSD-ALDE vor "sa puna mana pe justitie" si de asemenea, nici nu se arata cum "Romania a fost izolata pe plan international" sau ca se vrea nationalizarea Pilonului II de pensii.

"In acest bilant nu se vorbeste nimic despre cum PSD-ALDE vrea sa puna mana pe JUSTITIE. Nu se arata cum Romania a fost izolata pe plan international. Nu se aminteste cum tot incearca PSD-ALDE sa NATIONALIZEZE PILONUL II DE PENSII. Guvernul Dancila a uitat ca doar anul acesta 80.000 de elevi au iesit din sistemul educational fara o diploma. A uitat sa aminteasca despre cresterea preturilor la alimente, utilitati si nu a spus nimic de cresterile record ale dobanzilor la credite. Nu a pomenit nimic nici despre indatorarea statului de pe pietele externe. PSD a promis 350 de km de autostrada pana in 2020, insa a inaugurat doar 15 km in 2017 – adica 4,2% si acestia contractati de guvernarile anterioare!", a spus Raluca Turcan intr-o postare pe Facebook.

De asemenea, Turcan afirma ca Guvernul trebuie sa spuna ce a facut pentru romani, ca pentru liderul PSD, Liviu Dragnea, se stie ce a facut.

"Guvernul Dancila sa spuna ce a facut pentru oamenii cinstiti! Pentru Dragnea stim ce a facut: comisii si comitete de ancheta prin Parlament, scandal si circ in presa, OUG-uri si proiecte de legi neconstitutionale sau care vin sa slabeasca justitia din Romania. Guvernarea Dancila a devalizat bugetele primariilor si ale companiilor de stat profitabile. Acum vrea sa-i ierte pe rau-platnici si sa dea un semnal: ”cine incalca legea si nu plateste la timp taxele – poate fi iertat/netaxat", a precizat aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.