"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 23 iulie a.c., decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a domnului Oliver-Felix Banila - pe o perioada de 3 ani", se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Propunerea de numire in functia de procuror sef al DIICOT a procurorului Felix Banila a fost trimisa CSM de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in luna mai. Oliver-Felix Banila este procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau si il inlocuieste la conducerea parchetului specializat in investigarea crimei organizate si terorismului pe Daniel Horodniceanu, potrivit Digi24.

Anuntul privind numirea lui Banila a fost facut, luni dimineata, de Administratia Prezidentiala, pe site-ul institutiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.