Liviu Dragnea a anuntat ca PSD si ALDE ar putea avea un candidat unic la prezidentialele de anul viitor. Acesta ar putea sa candideze fie din partea PSD, fie din partea ALDE, iar analiza a inceput deja separat in cele doua partide, decizia fiind anuntata pana la finalul acestui an.
"Candidatul va fi desemnat dupa o analiza foarte serioasa si riguroasa, nu pe orgolii. Este deschisa posibilitatea unui candidat unic. Am vorbit cu domnul Tariceanu si am convenit ca orice varianta este deschisa, insa o s-o pitrocim foarte bine si vom vedea care e varianta cu cea mai mare sansa de reusita. Va fi o decizie rationala, nu bazata pe orgolii, pe dorinte gaunoase, ci pe dorinta de a castiga. Pentru noi e important ca Alianta PSD-ALDE sa castige prezidentialele. (...) Lasam aceasta varianta deschisa in analiza, poate sa fie de la PSD, poate sa fie de la ALDE", a spus Liviu Dragnea, la Romania Tv.

Liviu Dragnea a precizat ca deja a inceput o analiza separat in PSD si ALDE, iar decizia va fi anuntata probabil pana la finalul anului. "Sunt analize complexe care se fac si o sa terminam spre sfarsitul anului, la toamna. E posibil (sa facem si anuntul – n.r.)", a precizat Dragnea, potrivit Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.