Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a postat un nou clip video, cel de-al patrulea, pentru a ilustra realizarile dupa primii doi ani de mandat, de data aceasta subiectul fiind realizarile din domeniul social.

"Am initiat in acesti doi ani mai multe proiecte menite sa vina in ajutorul categoriilor defavorizate, pe de o parte, dar si sa stimuleze tinerii sa-si intemeieze familii si sa aduca pe lume copii. Solidaritatea sociala este o alta prioritate a mandatului meu de Primar General si vom continua, in anii urmatori, sa propunem proiecte in aceasta directie", a scris Firea pe Facebook.

"Dupa o lunga perioada caracterizata prin lipsa de actiune in acest domeniu, si ma refer la domeniul social, in ultimii doi ani a fost acordata o atentie speciala programelor sociale. La propunerea primarului general, CGMB a aprobat acordarea urmatoarelor stimulente, menite sa ajute categoriile defavorizate, dar si sa incurajeze tinerii sa isi intemeieze familii si sa aduca pe lume copii", a spus Firea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.