Tudorel Toader sustine ca Ministerul Justitiei a elaborat un proiect de lege pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala, in acord cu deciziile de admitere sau interpretative ale CCR.

"Precizari referitoare la demersurile legislative de modificare a Codului penal si a Codului de procedura penala !

Ministerul justitiei a elaborat un proiect de lege pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala, in acord cu deciziile de admitere sau interpretative ale CCR.

In acelasi timp, ministerul justitiei a elaborat un alt proiect de lege pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala, pentru transpunerea Directivelor referitoare la confiscarea extinsa, respectiv consolidarea prezumtiei de nevinovatie.

In vara lui 2017, cele doua proiecte de lege au fost adoptate de catre Guvern si transmise legiuitorului pentru realizarea operei de legiferare.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Comisia speciala a Parlamentului a promovat alte doua initiative parlamentare de modificare a Codului penal si a Codului de procedura penala, prin consacrarea altor solutii legislative, care au fost dezbatute si adoptate", a scris Tudorel Toader pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.