Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a declarat luni ca pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de marti nu este prevazuta o ordonanta de urgenta pe tema gratierii si a amnistiei.

"Informatiile noastre, dat fiind ca avem alaturi de noi si pe ministrul pentru Relatia cu Parlamentul (Viorel Ilie, membru ALDE - N.R.) sunt limpezi - maine (marti - n.r.) pe ordinea de zi nu este prevazuta o ordonanta de urgenta care sa aiba ca tema gratierea sau amnistia", a declarat Varujan Vosganian.

El a tinut sa precizeze si faptul ca Executivul nu are programata o alta sedinta in aceasta saptamana, scrie Mediafax.

"Nu am niciun fel de mandat si cred ca nimeni nu poate da raspunsul daca nu se va da deloc sau daca se va da pentru ca in acest moment singura cetitudine este ca nu am fost printre promotori si ea nu se va da in sedinta de Guvern de maine (marti - n.r.)", a declarat Varujan Vosganian, purtatorul de cuvant al ALDE.

Declaratia vine ca urmare a informatiilor aparute in spatiul public potrivit carora Executivul ar intentiona sa adopte o ordonanta de urgenta pentru gratiere si amnistie in sedinta de marti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.