Fostul premier Dacian Ciolos a declarat, cu privire la invitatia pe care USR i-a facut-o fostei sefe a DNA, ca "magistratii nu fac politica" si ca un proiect pentru Romania trebuie sa se bazeze pe obiective comune, nu pe "o persoana sau alta".

"Nu comentez speculatii si presupuneri. Din punctul meu de vedere in momentul in care fostul procuror-sef al DNA a spus ca ramane procuror, subiectul a fost inchis pentru ca statul magistratilor este clar si neechivoc. Magistratii nu fac politica. Un proiect pentru Romania trebuie sa aiba la baza obiective comune care sunt mai importante decat o persoana sau alta. Eu unul asa vad lucrurile. Unificarea Dreptei, a fortelor democratice, se face in primul rand in jurul unor valori si a unui program pentru Romania. Candidatii, oricare ar fi ei, ar trebui sa fie o consecinta a acestei abordari si acestia trebuie sa fie alesi in jurul unor criterii de integritate, cinste si profesionalism dovedit. Doar asa putem reforma clasa politica", a declarat miercuri fostul prim-ministru Dacian Ciolos, actual lider al partidului Miscarea Romania Impreuna, potrivit Hotnews.ro.

Dacian Ciolos a mai spus si ca relatia cu USR nu doar ca va continua, dar se va si consolida.

"Colaborarea noastra cu USR e bazata pe valori comune si pe obiective comune de constructie care vizeaza viitorul Romaniei. Pe aceste baze relatia va continua si se va consolida", a adaugat Ciolos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.