Deputatul Victor Ponta a reactionat in urma afirmatiilor fostului ministru Vasile Dincu, potrivit carora partidul fostului premier ar sprijini PSD-ul fara sa isi dea seama.

"Vasile Dincu are doar partial dreptate - eu am sprijinit mereu PSD din convingere si cu toata inima si puterile mele ( nu “fara sa imi dau seama”)! Si am aratat ca PSd a fost capabil sa guverneze bine tara, sa aiba o viziune pentru Romania / iar cand situatia mea personala a fost de natura sa faca rau Partidului am demisionat ca sa il ajut ( nu sa il trag dupa mine) - asta am facut pana cand PSD a fost confiscat de Grupul de pedisti ai peremisti condusi de Dragnea si Dancila!

Daca PSD o sa inteleaga ceea ce spune chiar si Vasile Dincu si se va reintoarce de la drumul populist si retrograd pe care este acum: foarte bine! O sa ma bucur foarte tare .

Dar asta inseamna sa scape de Dragnea si grupul lui infractional, sa termine cu baronii pe care ii uraste toata lumea, sa abandoneze temele peremiste si populiste, sa aduca inapoi in Guvern profesionisti in locul marionetelor si analfabetilor de care rade toata tara si Mapamondul !!!

Si mai trebuie ceva: ca oamenii din PSD sa nu isi mai vanda constiinta, votul in CEX si sustinerea publica pentru banii murdari si functiile umilitoare cu care ii cumpara Dragnea (no offence Vasile)!

Eu nu mai cred ca PSD poate sa se elibereze de Dragnea din interior - deja a stricat prestigiul de 'buna guvernare si oameni pregatiti' si a facut lucruri mult prea rele ca sa il apere pe Liviu si pe baroni de Justitie, starnind ura si respingerea prea multor oameni din tara !

Daca insa PSD decide sa se sinucida odata cu Dragnea eu si colegii mei construim o salvare pentru toti cei care au nevoie de o forta politica de centru - stanga moderna si europeana, capabila sa guverneze bine si sa aduca din nou DEZVOLTARE Romaniei! Asta va face #ProRomania!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.