Inspectia Judiciara a deschis o noua ancheta la adresa fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi fiind cercetata disciplinar pentru ca ar fi divulgat date din dosare aflate in solutionare.


Cercetarea disciplinara legata de divulgarea unor date din dosare aflate in etapa de urmarire penala a fost declansata de mai multe saptamani, dupa ce Inspectia Judiciara s-a sesizat la inceputul anului.

Se vorbeste despre bucati de stenograme pe care Laura Codruta Kovesi le-a citit in conferinta de presa organizata dupa ce ministrul Justitiei a propus revocarea sa din functie, interceptarile facand parte dintr-un dosar ce viza santajarea unor procurori de la DNA Ploiesti.

Aceasta este a patra cercetare disciplinara demarata de Inspectia Judiciara la adresa Laurei Codruta Kovesi, iar la final inspectorii IJ vor decide daca vor trimite dosarul la Consiliul Superior al Magistraturii, informeaza wall-street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.