Romania este pregatita sa isi asume rolul important pe care il va avea anul viitor in exercitarea presedintiei la Consiliul UE, a afirmat premierul Viorica Dancila, care s-a intalnit marti, la Bruxelles, cu diplomatii Reprezentantei Permanente a tarii noastre pe langa Uniunea Europeana.

Prim-ministrul Viorica Dancila s-a intalnit marti cu diplomatii din Reprezentanta Permanenta a Romaniei pe langa Uniunea Europeana, in cadrul vizitei de lucru pe care o efectueaza la Bruxelles in aceste zile. Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a participat, de asemenea, la intalnire, precizeaza Guvernulu, potrivit Agerpres.

Seful Executivului le-a vorbit diplomatilor romani despre misiunea esentiala pe care acestia o vor avea cand tara noastra va prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene de la 1 ianuarie 2019.

"Suntem pregatiti sa ne asumam rolul important pe care il vom avea anul viitor in exercitarea presedintiei Romaniei la Consiliul UE. Dumneavoastra cunoasteti cel mai bine dosarele si am toata increderea ca, impreuna, vom reusi sa ducem la bun sfarsit acest proiect national", a afirmat prim-ministrul.

Cu ocazia vizitei la sediul Reprezentantei Permanente a Romaniei la Uniunea Europeana, premierul Dancila a inaugurat expozitia "Romanian Nuances" a pictorului Emil Ciocoiu si a sculptorului Vladimir Kazan, in contextul celebrarii Centenarului in capitala europeana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.