Vicepresedintele PSD, Adrian Tutuianu a declarat, marti, cu privire la suspendarea presedintelui Klaus iohannis, ca se mentine in interiorul PSD, pe motiv ca acesta isi exercita drepturile abuziv.

Acesta a mentionat ca suspendarea ramane o posibilitate fiind analizata in interiorul PSD, insa "deocamdata, un moment critic a fost trecut, prin ceea ce s-a intamplat cu demiterea sefei DNA".

In momentul in care a fost intrebat de presa care ar fi motivele unei eventuale suspendari, social democratul a enumerat nemultumirile pe care le-a creat presedintele Klaus Iohannis.

"Aceasta optiune exista ( a suspendarii presedintelui, nr). Avem cazul procurorului sef al DIICOT, a fost propus de ministrul Justitiei, a trecut de CSM printr-un aviz pozitiv, si sunt doua sau trei saptamani de cand el nu este desemnat in functie si se prefera un interimat care nu are legitimitatea necesara. Este un argument. Un alt argument. Sunt foarte multe acte normative care sunt blocate prin atacuri repetate la CCR (...) Exista drepturi pentru toti, dar cand un drept este exercitat abuziv, se numeste abuz de drept si el este sanctionat si in civil si in penal", a declarat senatorul PSD, potrivit Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.