Politica 9 Iulie 2018 18:05
Primarul Nicolae Robu este de parere ca DNA a fost o institutie puternica, ce si-a indeplinit misiunea sub conducerea Laurei Codruta Kovesi.

"Sunt convins ca daca a procedat astfel, Presedintele Klaus Iohannis nu avea alternativa legala, respectiv constitutionala. Intr-un stat de drept, constitutia si legile sunt obligatorii pentru toata lumea, de la Presedinte, care trebuie sa fie un exemplu de respectare a lor, pana la cel mai simplu cetatean.

Desigur, au fost disfunctii, unele chiar majore, in activitatea DNA. Dar oare functioneaza ceva perfect pe lumea asta?! Perceptia mea de ansamblu a fost ca DNA, sub d-na Kovesi, a fost o institutie puternica, ce si-a indeplinit misiunea, trimitand in judecata oameni ce au fost apoi dovediti drept corupti de cel mai inalt nivel! Si nu se poate spune ca ei au avut o anumita coloratura politica! Dimpotriva, au provenit cam din toate partidele! Pentru asta, felicitari d-na Laura-Codruta Kovesi!

Imi exprim speranta ca schimbarea produsa nu va disfunctionaliza DNA si ca persoanele cu inclinatii spre incalcarea legii nu vor interpreta ceea ce s-a intamplat ca pe o victorie a lor in lupta cu cei ce au ca misiune sa le vina de hac si ca nu vom asista la o noua escaladare a coruptiei in tara noastra, atat de incercata in istoria sa, si din interior, si din afara!", a scris Nicolae Robu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.