Politica 9 Iulie 2018 12:47
Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a spus luni ca presedintele Klaus Iohannis a respectat Constitutia, insa se intreaba daca PSD aplica deciziile Inaltei Curti cu privire la incompatibilitatile unor parlamentari. Aceasta solicita demisia liderului PSD, Liviu Dragnea, respingerea modificarilor la Codurile penale si formarea unei noi majoritati parlamentare.

"PSD aplica deciziile Inaltei Curti pe incompatibilitatile unor parlamentari de-ai lor? Presedintele Romaniei a respectat Constitutia. PSD o sfideaza in continuare. Mingea e acum la Dragnea 100%", a scris Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

Turcan spune ca este obligatoriu ca Liviu Dragnea sa demisioneze, modificarile la Codurile penale sa fie respinse si formarea unei noi majoritati parlamentare.

"Cerinte obligatorii: Demisia! Respingerea Codurilor! O noua majoritate parlamentara care sa respecte Constitutia. Si un singur articol din Codul Penal daca este neconstitutional, ar trebui sa duca la indepartarea lui Dragnea de pe scena politica. Aceasta tara, viitorul european al romanilor nu stau in Liviu Dragnea, dublu condamnat, care de pe a treia functie in statul roman va merge direct in puscarie", a mai scris aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.