Politica 9 Iulie 2018 12:33
Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, sustine ca nu se mai pune problema suspendarii din functie a sefului statului, avand in vedere ca a anuntat revocarea din functie a sefei DNA.

"Nu cred ca se mai pune problema suspendarii, pentru ca cea mai importanta tema la suspendare era nerespectarea deciziilor CCR. Si cred ca prin aceasta decizie, pe care presedintele, prin decretul de revocare l-a luat, cred ca nu se mai pune problema revocarii presedintelui", a spus Iordache, citat de hotnews.ro.

Aceste afirmatii survin dupa ce presedintele a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA.

"In executarea deciziei Curtii Constitutionale nr. 358/2018, presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat, astazi, decretul de revocare a doamnei Laura Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie", a declarat purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.