Politica 8 Iulie 2018 13:27 de Clara Vacaru
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si-a delegat atributiile, in perioada 9-11 iulie, catre senatorul PSD Adrian Tutuianu, cu toate ca luni, potrivit anuntului facut de liderul PSD Liviu Dragnea, coalitia PSD-ALDE ar urma sa ia o decizie cu privire la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis.

Decizia de delegare a atributiilor a fost publicata in Monitorul Official, scrie News.ro.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat joi ca a discutat cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, iar din punctul sau de vedere suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis trebuie sa fie o optiune serioasa. Dragnea a spus ca luni ar urma sa se ia o decizie.

Liviu Dragnea l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ”isi bate joc de Constitutie”, anuntand ca a discutat cu Tariceanu despre suspendarea presedintelui, iar luni va fi luata decizia.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.