Politica 7 Iulie 2018 13:50 de Clara Vacaru
Romania traverseaza o perioada grea "astazi", avem nevoie de o justitie credibila si nu de una care "sa-i apere pe cei care fug de dreptate, de o judecata corecta", a declarat sambata presedintele PMP, Eugen Tomac, in deschiderea Congresului Organizatiei de Tineret.

"Romania traverseaza o perioada grea astazi, vedeti ce inseamna o majoritate toxica asa cum este PSD si ALDE, care are o singura agenda: cum sa puna mana pe justitie. Avem nevoie de o justitie credibila, o justitie care sa faca dreptate pentru cetateni, nu o justitie care sa-i apere pe cei care fug de dreptate, de o judecata corecta", a spus Tomac, scrie Agerpres.

El le-a promis delegatilor la Congres ca partidul va lansa ''proiecte inteligente'' care sa stimuleze angajarea tinerilor.

"Vom veni cu proiecte inteligente, prin care sa stimulam angajarea tinerilor, pentru ca doar sa incurajezi nemunca nu este o solutie, asa cum face PSD la ora actuala. Avem nevoie de locuri bine platite aici, in tara, si solutii exista. Imaginati-va ca nu suntem in stare, si ma refer aici la guvernele PSD, pentru ca acestia se plang din an in an ca nu-i lasa statul paralel sa guverneze, e o mare minciuna si o mare prostie. Sunt de sase ani de zile la guvernare, neintrerupt, si nu au fost in stare sa atraga fonduri europene - nici pentru mici intreprinderi, nici pentru constructie de autostrazi, nici pentru constructie de spitale, nici pentru renovat scoli si universitati. Nu sunt capabili (...) nu le pasa decat de ei, de agenda lor si de problemele lor din justitie", a mai spus liderul PMP.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.