Politica 6 Iulie 2018 13:53
Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, este de parere ca inainte de a-i solicita sefului statui sa fie model, liderul social-democrat, Liviu Dragnea, ar trebui sa-si dea demisia din functia de presedintele al Camerei Deputatilor, atragand atentia asupra faptului ca se folosesc "amenintari, tipic mafiote, prin institutiile statului roman" la adresa lui Klaus Iohannis.

"Inainte de a-i cere Presedintelui Romaniei sa fie model, Dragnea ar trebui sa-si dea demisia din functia de Presedinte al Camerei Deputatilor!

In orice tara democratica, predictibila si credibila, un sef al Parlamentului, dublu condamnat, si-ar fi dat demisia de cel putin doua ori.

Liviu Dragnea nu doar ca nu da doi bani pe imaginea Romaniei si a Parlamentului, dar se erijeaza si in exemplu de moralitate. Mai grav, recurge la amenintari publice prin institutiile statului impotriva presedintelui Romaniei. Isi arata, in toata hidosenia, exact armele pe care le-a folosit, om cu om, pentru a-si mentine majoritatea parlamentara. Sunt exact armele pe care le va utiliza, incetul cu incetul, impotriva oricui va gandi diferit si va indrazni sa se exprime public.

Astazi a asmutit Finantele.
Maine Curtea Constitutionala.
Poimaine, daca nu-l oprim, parchetele si serviciile de informatii.

Cu fiecare zi in care Dragnea conduce PSD si Parlamentul, romanii pierd din sanse si oportunitati de a trai si reusi in Romania.

Nu se autosesizeaza nimeni ca in spatiul public se folosesc amenintari, tipic mafiote, prin institutiile statului roman la adresa Presedintelui Romaniei?!!!", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.