Politica 4 Iulie 2018 14:45
Parlamentarii Opozitiei au anuntat ca vor contesta la Curtea Constitutionala modificarile aduse Codului penal. Proiectul a trecut azi de Camera Deputatilor, dupa ce ieri a fost votat pe repede-inainte in Senat.

"De astazi, Romania nu mai e un stat de Drept. De astazi, Romania a devenit un stat de Dragnea", a spus presedintele USR Dan Barna, imediat dupa ce a fost anuntat rezultatul votului.

"Astazi ati votat ca un om care a furat banii copiilor sarmani si i-a dat partidului sa fie premiat. Considerati ca nu este o infractiune, ci este o fapta pe care v-o asumati si cu care va mandriti", le-a spus el parlamentarilor.

"Adevaratul program de guvernare al PSD acesta a fost: Codul penal. Legea care scapa basma curata liderul suprem al partidului de guvernare si un set de acoliti politici. Dezincriminarea abuzului facuta de catre dvs astazi reprezinta un atac direct la statul de drept, la profilul european al Romaniei. Reprezinta un atac direct la Constitutia Romaniei", a spus parlamentarul PNL Raluca Turcan, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.