Politica 4 Iulie 2018 11:43
Liviu Pop sustine ca nu exista nicio prevedere in Codul penal care sa ii serveasca presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.
"Nu exista nicio prevedere din Codul penal care sa-i serveasca presedintelui Liviu Dragnea si i-am rugat pe toti cei care contesta in mediul public sa ia tot ce este public din dosarul domnului presedinte Liviu Dragnea, sa ne spuna care este acel articol din Codul penal care ii creeaza un avantaj domnului presedinte Liviu Dragnea.

S-a spus ca nu exista prag. Comisia de la Venetia spune ca trebuie un prag mare. Pragul introdus de comisie este de 1.900 de lei, salariul minim pe economie. Deci este o minciuna crasa facuta de catre un partid politic parlamentar. Abuzul in serviciu a fost clar preluat de la ceea ce ne-a propus Consiliul Superior al Magistraturii. (...) Modificarea propusa este una echilibrata si aduce precizie necesara, astfel incat legea sa fie clara si predictibila. Comisia de la Venetia a cerut lucrul acesta si inclusiv Curtea Constitutionala"
, a spus Liviu Pop la RFI, potrivit dcnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.