Politica 3 Iulie 2018 11:40
Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca trebuie discutat in Coalitie daca mai asteapta ca seful statului sa ia o decizie privitoare la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi sau nu, si, in egala masaura, daca are rost sa il suspende din functie sau nu.


"Asta trebuie sa discutam in Coalitie, daca mai asteptam, daca nu mai asteptam, daca mai are rost, daca nu mai are rost", a mentionat liderul social-democrat, intrebat cu privire la decizia Coalitiei referitoare la revocarea lui Klaus Iohannis, conform digi24.ro.

De asemenea, chestionat daca au primit un semnal de la Cotroceni cu privire la decizia presedintelui in ceea ce o priveste pe sefa DNA, raspunsul lui Dragnea a fost: "Noi nu primim semnale de acolo".

Liviu Dragnea a declarat saptamana trecuta ca nu este exclusa posibilitatea suspendarii presedintelui Klaus Iohannis, avand in vedere ca acesta a amanat "neconstitutional de mult" sa semneze decretul de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ca urmare a deciziei CCR. "Nu este exclusa (intentia de a-l suspenda - n.r). Nu este exclusa, pentru ca deja a stat neconstitutional de mult, daca se poate spune asa. Si nepermis de mult. Jocul cu 'hai sa mai citim, stai ca inca nu am citit' este o bataie de joc la adresa Curtii Constitutionale si a Constitutiei. (...) Nu-i dau eu ragaz, dar cred ca a intarziat foarte mult", a spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.