Politica 2 Iulie 2018 17:47
Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan sustine ca pentru a-l salva pe Dragnea de puscarie, parlamentarii puterii dau liber la furat din banii publici, atat pentru partid cat si pentru terti daca modificarile facute de comisia Iordache vor trece si CCR nu va interveni.

Intr-o postare pe Facebook, Raluca Turcan isi exprima nemultumirile cu privire la modificarile aduse de comisia Iordache Codului de procedura penala, spunand ca cei care au comis abuzuri in serviciu vor sa isi stearga urmele.

"Este clar ca cei care au facut abuzuri in serviciu vor sa stearga urmele si sa imblanzeasca sanctiunile pentru complici si pentru cei care inca au scapat nepedepsiti".

De asemenea, aceasta afirma faptul ca PNL va contesta aceasta lege la Curtea Constitutionala si ca va face toate demersurile necesare pentru a o stopa.

"PNL va contesta aceasta lege la Curtea Constitutionala si va face toate demersurile pentru a stopa legiferarea in interesul faradelegii!"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.