Politica 2 Iulie 2018 16:30
"Romania nu mai este o democratie. Romania devine un regim autoritar sub conducerea lui Liviu Dragnea", sustine presedintele USR, Dan Barna.

"PSD a decis prin vot ca Liviu Dragnea este deasupra legii.

Liviu Dragnea a furat bani de la copii saraci pentru partid. Iar partidul a stabilit acum, prin lege, ca asta NU este infractiune. Ca este ceva perfect legal. Este legal sa furi bani de la copii ca sa ii dai la partid.

Singura solutie care ne-a mai ramas este sa trecem in Constitutie, negru pe alb, ca penalii nu mai pot ajunge in functii de conducere. Ca penalii nu vor mai putea sa modifice legile ca sa scape de condamnari.

Liviu Dragnea a fost condamnat pentru abuz in serviciu, iar PSD a venit astazi, dupa numai 10 zile, si a modificat fix definitia abuzului in serviciu, astfel incat Dragnea sa scape de condamnare.

Asta a ajuns Romania, o republica condusa de penali. Un stat in care legile sunt facute pentru infractori, nu pentru copii.

De astazi, Romania nu mai este un stat de drept. De astazi, Romania nu mai este o democratie. Romania devine un regim autoritar sub conducerea lui Liviu Dragnea", a scris Dan Barna pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.