Politica 1 Iulie 2018 16:49
Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca opozitia nu poate fi considerata responsabila pentru esecul motiunii, UDMR fiind factorul decisiv.
Chestionat daca isi reproseaza esecul motiunii, raspunsul liberalului a fost: "Chiar ma amuza comentariile unora care totusi nu sunt cu PSD-ul si care au o anumita experienta politica. Cum sa consideri ca opozitia este responsabila pentru faptul ca nu a trecut motiunea de cenzura? Asta nu se intampla in nicio democratie din lumea asta. Opozitia poate fi considerata responsabila daca nu depune o motiunea de cenzura si daca nu apeleaza la aceasta parghie pe care o are la dispozitie conform Constitutiei si legii".

"UDMR in opinia mea a fost clar factorul decisiv in nereusita acestei motiuni, pentru ca daca UDMR miercuri dimineata, cand au spus ca iau decizia, ar fi anuntat ca voteaza motiunea de cenzura sau macar ca isi lasa parlamentarii sa voteze fiecare dupa mintea lui, votau cel putin 50-60 de parlamentari PSD motiunea", a tinut el sa precizeze, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.