Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, sustine ca discursurile din plenul reunit au aratat intr-adevar ca exista un stat paralel, si anume "statul la Guvern paralel cu realitatea".

"Este o zi trista pentru Romania, pentru ca am fi avut sansa sa optam pentru o Romanie europeana. Discursurile din plen au aratat ca exista un stat paralel. Statul la Guvern paralel cu realitatea. Asta ne-au oferit astazi cei care ar trebui sa reprezinte statul.

Din nefericire, agenda guvernamentala este in continuare dictata de infractori si condamnati penal. E o realitate pe care nu poate sa o ascunda nimeni si ea va iesi la iveala chiar in urmatoarele zile.

O sa vedeti un atac la statul de drept prin modificarile aduse legilor justitiei si a Codului Administrativ. PSD-ul are un singur obiectiv – sa-l salveze pe Liviu Dragnea", a mentionat Raluca Turcan dupa ce motiunea de cenzura a fost respinsa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.