Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Drapelului National.

"Sarbatorim astazi Ziua Drapelului National, proclamata cu doua decenii in urma, ca recunoastere a incarcaturii emotionale pe care acest simbol al identitatii si unitatii nationale o are pentru toti romanii.

Tricolorul ne reprezinta in toate momentele importante ale istoriei si ale succeselor noastre ca natiune, a fost martor al formarii poporului roman si al faptelor de arme ale inaintasilor nostri, iar astazi ii insoteste la toate evenimentele importante pe toti cei care simt romaneste. Tricolorul ne uneste si este mandria noastra, alaturi de celelalte simboluri nationale, Stema nationala si Imnul national!

In anul celebrarii Centenarului, va indemn, dragi romani, sa cinstim cum se cuvine tot ceea ce ne reprezinta ca natiune si sa ne invatam copiii sa pretuiasca in aceeasi masura valorile care au fost motorul Romaniei moderne!

La multi ani, romanilor, Romaniei si Tricolorului!", se arata in mesajul prim-ministrului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.