Seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca presedintele Klaus Iohannis a avut ''destul de mult timp'' la dispozitie pentru a da un raspuns cu privire la decizia Curtii Constitutionale privind revocarea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

"Nu stiu care este planul de comunicare si modul in care isi ia deciziile presedintele, dar cred ca in momentul de fata a trecut destul de mult timp pentru ca o citire, asa, asezata si profunda sa dea posibilitatea ajungerii la concluzie", a afirmat Tariceanu la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Intrebat daca s-a discutat in coalitie despre alegerile prezidentiale si despre anuntul lui Iohannis de a candida pentru un nou mandat, Tariceanu a mai declarat ca nu este comentator pentru a fi preocupat de ce anume face actualul sef al statului.

"Eu nu sunt comentator sa ma preocupe ce face actualul presedinte. Presedintele a gasit de cuviinta sa anunte acest lucru, nu stiu exact care sunt resorturile care l-au determinat si nici nu vreau sau fac speculatii pe acest subiect", a aratat el.

Intrebat daca s-a decis in privinta unei candidaturi la Presedintie, Tariceanu a spus ca nu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.