Un protest intitulat ”Cod rosu de OUG” este anuntat pentru duminica seara in Piata Victoriei, peste cinci mii de persoane aratandu-se interesate de evenimentul creat pe Facebook. 

Si in mai multe judete din tara comunitatile de protestatari au anuntat manifestari similare.

In Capitala, mobilizarea la protest este facuta pentru ora 18.00, in Piata Victoriei.

In cadrul evenimentului ”Cod rosu de OUG” creat pe Facebook peste cinci mii de persoane s-au aratat interesate si aproape trei mii au precizat ca vor participa.

”SOLIDARITATE! Hai in strada! Aceiasi actori, acelasi tupeu de borfas! Dupa 600.000 de oameni in strada in 2017 si alte zeci si sute de mii iesiti anul acesta, dublul infractor doreste sa reinvie fatidica OUG 13. Ce vrea Dragnea acum: Impunerea unui prag de 200.000 de euro si scaderea limitelor pedepsei, de la 2 la 7 ani cat este in prezent, la 1 – 5 ani. Codul Penal va intra in dezbaterea comisiei speciale condusa de nimeni altul decat obedientul Florin Iordache, fostul artizan al Ordonantei de Urgenta 13”, scriu organizatorii pe pagina evenimentului.

Proteste similare sunt anuntate in ai multe locuri din tara, printre care SIbiu, Cluj-Napoca, Iasi, Brasov si Pitesti, informeaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.